Personal training + tarieven

Wat houd dit in?

1 op 1 personal training is perfect voor mensen die er nu écht klaar mee zijn en voor eens en altijd willen veranderen! Geen praatjes meer, maar starten, vlammen en een serieus resultaat behalen!

Waarom?

Met een personal trainer haalt u écht het maximale uit uzelf, dit scheelt gigantisch veel tijd, stress en onnodige blessures.

U krijgt de optie om iedere week een nieuwe les in te plannen of om een vast tijdstip in te plannen. Welke keuze u ook maakt, uw trainer is de stok achter de deur en staat iedere week weer voor u klaar.

De trainer selecteert de beste oefeningen voor uw lichaamstype en neemt ze met u door, zo weet u wat u moet doen en zorgen we ervoor dat we het maximale uit de training kunnen halen.

U krijgt de optie om een voedings-dagboek bij te houden. Wanneer u dit doet kan de trainer uw voeding aanpassen zodat u leert hoe en vooral wat er gegeten moet worden.

Naast alle fysieke voordelen zoals een lagere bloeddruk, gemakkelijk de trap op rennen en met gemak zware objecten opzij zetten krijgt uw zelfvertrouwen een enorme boost. We trainen serieus en zeer resultaat gericht, wanneer er gewichten worden opgetild die zwaarder zijn dan uw eigen lichaamsgewicht geeft dit een enorm zelfverzekerd en onoverwinnelijk gevoel!


 Tarieven 1 op 1 personal training.
(per vier weken)

3 maal per week €479,99
2 maal per week €319,99
1 maal per week €159,99

optioneel:

Wanneer u personal training combineert met groepslessen dan zijn er 4 groepslessen beschikbaar vanaf €38,40.
Of u kunt zelf onbeperkt komen training in onze vrije inloop ruimte voor slechts €24,99 extra.

Wij doen niet aan langlopende contracten.
wij hanteren geen opzeg termijn.
Wij doen niet maandelijkse facturatie. U schaft 4 lessen aan dan krijgt u ook 4 lessen, zelfs wanneer deze verspreid worden over bijvoorbeeld 8 weken.

Geen kleine lettertjes!


Meer informatie? klik hier