Over ons

Fijne trainer die met je meedenkt en een programma op maat biedt. Met behulp van de training van Remon en een aangepast eetpatroon ben ik al ruim 15 kilo afgevallen en is mijn conditie enorm verbeterd!
-Elise


Na jaren in de sportschool mijn trainingen te hebben gedaan en denken dat ik goed bezig was kwam ik per toeval bij Remon terecht. De eerste introductietrainingen bij hem waren een openbaring. Ik kwam er achter dat ik veel oefeningen niet correct uitvoerde, iets waar op de meeste sportscholen veel te weinig tot totaal geen aandacht aan wordt besteed.
Inmiddels train ik bijna al een half jaar bij Remon. De resultaten zijn naar volle tevredenheid, de kilo’s vliegen eraf! (13kg), de grenzen worden voortdurend verlegd en het belangrijkste, ik train op de juiste manier zonder blessures. De coaching en begeleiding is super en zijn enthousiasme is fantastisch.
-Freddy 


Remon is een prima personal trainer! Hij neemt de tijd voor je en maakt schema’s met oefeningen die helemaal bij jou passen en voor jou effectief zijn. Hij weet waar hij het over heeft. Het heeft mij geholpen om zo een aantal oefeningen goed te kunnen beheersen en juist uit te oefenen. Ik raad hem zeer aan als personal trainer!
-BaltenOok klaar voor de verandering?
klik hier om met ons in contact te komen


Wilt u ons eerst beter leren kennen? neem dan eens kijkje op Op onze Facebook pagina (klik) 

Of bekijk onze youtube pagina (klik)