TOTAL STRENGTH

ACCOUNT
INFORMATIE

1. Waar kan ik mijn betaal informatie inzien?
Wanneer je de Virtuagym app opent, klikt op clubinformatie. Dan vind je daar alle producten, facturen en overige betaal informatie.

2. Waar zie ik de start / eind datum van mijn abonnement?
– Open de virtuagym app
– Klik op: clubinformatie
– Klik op Lidmaatschappen

*houd rekening met 1 maand opzeg termijn.


3. Hoe werkt 1 maand opzeg termijn?
Wanneer je abonnement bijvoorbeeld verlengd wordt op 15 april en je besluit om op 10 april op te zeggen wilt dit zeggen dat je nog één automatische incasso toegestuurd krijgt.

4. waarom krijg ik 2 facturen wanneer ik op heb gezegd? 
Wanneer wij een automatisch incasso versturen zit daar enige verwerkingstijd op van +- 5 werkdagen.
In de situatie zoals bij vraag 3 kan het voorkomen dat je je abonnement op 17 april opzegt en het lijkt alsof je 2 facturen krijgt. (Die van 15 april en de maand er op)

5. Hoe lang zijn mijn small group pt credits geldig?
maximaal 5 weken, iedere 4 weken wordt er een automatisch incasso verstuurd.

6. Hoe lang zijn mijn pt en duo pt credits geldig?
Maximaal 4 weken

7. Wat gebeurt er met mijn trainingen wanneer ik op vakantie ben?
– Wanneer een trainer op vakantie gaat / ziek is of om een andere reden een training niet door kan gaan dan zal je volgend factuur aangepast worden en betaal je de gemiste trainingen niet.
– Wanneer je ziek bent / op vakantie gaat of om een andere reden niet kan trainen dan zal je je trainingen op moeten maken binnen je 4 wekelijkse contract datum Geef  op tijd je vakantie door zodat we een plek kunnen zoeken.
– Ben je bijvoorbeeld langer dan 3 weken afwezig dan kun je ervoor kiezen om je contract kosteloos te annuleren. Echter bestaat er wel een risico dat in deze periode je plek wordt ingenomen. Wij kunnen geen tijdstippen gereserveerd houden. *houd rekening met een maand opzeg termijn.

 

8. Hoe kan ik een pt of duo pt training annuleren?
Volg je de dienst: Personal training of duo personal training? Dan kun je mij een Whatsapp berichtje sturen om jezelf af te melden. Is dit korter dan 24 uur van tevoren? Dan wordt de training in rekening gebracht.

9. Hoe kan ik een small group pt les annuleren?
Een small group personal training les kan op exact dezelfde manier geannuleerd worden als de aanmeld procedure. Meld je jezelf minder dan 24 uur van tevoren af? Dan wordt de training in rekening gebracht.

10. Hoe kan ik opzeggen?
Dit kan via de volgende link (klik)

11. Mijn vraag staat er niet tussen
Staat je vraag ook niet tussen deze hoofstukken?
Mail dan je vraag naar [email protected]