TOTAL STRENGTH

slanker
worden
spiermassa
aanzetten
fit
worden

Je bent nu écht eens toe aan verandering. Je wilt net even wat strakker en slanker worden en daarbij ook wat spiermassa aanzetten en gewoon weer fit worden. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het coachen van personen die na tijden niets doen weer lekker fit willen worden. Dit doen wij op een zeer unieke, effectieve en vooral gezellige methode die voor iedereen toegankelijk is.

WELKOM
BIJ
TOTAL
STRENGTH

Ben je het sporten in een sportschool ook zo zat? Waar de fitness instructeurs je een standaard programma mee geven en je een rondje op de fitness machines moet maken zonder enig resultaat. Ben je er ook klaar mee om je kostbare tijd te verdoen door 30 minuten op een crosstrainer te staan terwijl je langzaam toe kijkt hoe de timer afloopt?

Is het al eens voorgekomen dat je de eerste weken veel vooruitgang boekt om na een aantal weken weer vast te lopen en je motivatie compleet te verliezen? Heb je al vaker geprobeerd om van dat hardnekkige (buik)vet af te komen maar schiet het niet op?

Dan heet ik je van harte welkom bij Total Strength!

Remon Schults

  • Personal trainer
  • Fitness instructeur
  • Powerlift instructeur

Geen
onnodige
pillen
geen
poeders
of
shake’s
geen
onzin

Wij trainen hier met functionele trainingsmiddelen zoals losse halters, bierfusten, rubberen ballen, zandzakken, touwen etc. Wij trainen met ongewone objecten die zeer effectief zijn. Waarom? In het dagelijks leven tillen we ook wel eens een wasmand een trap op of we zetten een zware boodschappentas in de auto. In het dagelijks leven zit je niet vast in een fitness toestel en heb je geen comfortabel handvat beet, dit is de reden dat de meeste fitness programma’s niet werken.

Een lichaam moet getraind worden op de manier waarvoor het wordt gebruikt! Een hardloper moet hardlopen. Een wielrenner moet wielrennen. Een persoon die het huis opruimt, schoonmaakt of boodschappen tilt moet bewegingen maken die hierop lijken en niet vast zitten in een ineffectief en saai fitness toestel!

Functioneel persoon

Naast dat je af wilt slanken , sterker wilt worden en spiermassa op wilt bouwen wil ik van jou een functioneel persoon maken. Wat dit inhoudt? Slank zijn ziet er goed uit, gespierd zijn ziet er mooi uit en sterk zijn is leuk maar dit alles is niet functioneel. Functioneel wilt zeggen dat je alle aspecten van het lichaam op een goede en veilige manier kan gebruiken, vandaar dat wij 5 fases hebben ontwikkeld.

1. spier uithoudingsvermogen en spieractivatie
2. stabiliteit en lichaamsbeheersing
3. spiermassa
4. kracht
5. Explosiviteit

Naast je doelstelling, of dit nu 20 kg afslanken of 10 kg spiermassa aanzetten is, maken wij je écht fit. Een lichaam wat 10 keer de trap op kan rennen, een lichaam wat 50+ kg met gemak op tilt, een lichaam wat er slank en goed uitziet. Dit is wat wij noemen Total Strength!

 

Christian Hagendijk

Remon is een topper! Remon neemt de tijd voor je, hij is geen trainer die in jouw tijd met zijn mobiel loopt, maar iemand die gefocust blijft opletten en constant de aandacht op jou houdt, en zorgt dat je de oefeningen correct uitvoert. Bij hem boek je succes en dat voor een aantrekkelijk kostenplaatje.

Martijn Rooijen

Goede intake gehad waar veel gevraagd werd om een goed beeld te krijgen! De begeleiding tijdens de personal training is super en persoonlijk. Samen kijken naar een persoonlijk plan om je doel te bereiken. Goede afwisseling van oefeningen gebaseerd op je eigen kunnen. Zeker een aanbeveling om hier te gaan trainen!

Moniek Rademaker

Fijne, laag drempelige sportschool. Je kunt hier terecht voor Personal Training, Duo- of small group training en sinds kort ook onbeperkt vrij trainen.

Remon is een enorm motiverende trainer die naar je luistert en goed op let of je de oefeningen goed uitvoert.