TOTAL STRENGTH

SPORTSCHOOL
KRIMPENERWAARD

Bent u op zoek naar een sportschool in de Krimpenerwaard?

Wilt u van dat buikje af, spiermassa opbouwen en weer lekker fit worden? Dan bent u bij Total Strength aan het juiste adres!

Wanneer u bij ons komt trainen dan begeleiden wij u stap voor stap. Wij houden rekening met eventuele blessures en uw fitness niveau. Of u nu al jaren sport of nog nooit in een sportschool bent geweest, wij helpen u naar het lichaam toe wat u verdient!

Misschien sport u nu al in een sportschool in de omgeving van bergambacht maar komt u erachter dat progressie maken vrij lastig is. Daarbij komt dat de begeleiding niet optimaal is en het vaak te druk is waardoor u in een verkeerde volgorde traint of zelfs helemaal niet aan de juiste oefeningen toe komt!

Dat is vanaf nu opgelost.
– Ruimte
– Geen nummer zijn
– Geen tijd verdoen
– Gezelligheid
– En bet belangrijkste: progressie maken

Eigenaar ‘sportschool’ Rémon schults

U bent het ermee eens dat een ”traditionele sportschool” niet werkt? Dan kunt u geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen via ons contact formulier of ons bellen/appen op 06 14 10 32 67

Wij doen niet aan contracten. Wij hanteren geen opzeg termijn. Wij doen niet maandelijkse facturatie, u krijgt waar u voor betaalt. Geen addertjes onder het gras!

Wilt u meer weten over ons + onze diensten lees dan snel door op de volgende pagina.