TOTAL STRENGTH

DUO
PERSONAL
TRAINING

Duo training is perfect voor mensen die graag excellente begeleiding willen tegen een betaalbaar tarief, of dit nou met je partner, een vriend of een vriendin is. Een op maat gemaakte personal training sessie maar dan voor twee! Naast het gunstige tarief ligt de kracht van een duo personal training sessie in de gezelligheid, motivatie en het uitdagen van elkaar.

SAMEN
TRAINEN
MOTIVEERT

Je wilt toch niet onder doen voor je vriend(in)? Persoonlijke aandacht, de trainer is het volle uur alleen met jullie bezig. Hoog fun gehalte! Naast dat de trainer jullie vertelt welke en hoe jullie de oefeningen moeten doen zorgt hij er ook voor dat de les gezellig is. Des te meer zielen des te meer vreugd. Makkelijker vol te houden doordat er naast de personal trainer nog een extra stok achter de deur aanwezig is. 40% goedkoper trainen dan 1 op 1 personal training en toch nog alle voordelen van een personal trainer hebben!

TARIEVEN
DUO
PERSONAL
TRAINING

Duo personal training
3 maal per week € 329,99
(per vier weken)

Dit wil ik

Duo personal training
2 maal per week € 219,99
(per vier weken)

Dit wil ik

Duo personal training
1 maal per week € 109,99
(per vier weken)

Dit wil ik

Wanneer u personal training combineert ”vrij trainen” dan kunt u zelf 7 dagen per week onbeperkt trainen in onze vrije inloop ruimte voor slechts €27,99 extra.

De getoonde tarieven zijn per persoon. Wij doen niet aan langlopende contracten. Wij hanteren geen opzeg termijn. Wij doen niet maandelijkse facturatie. Geen kleine lettertjes!