TOTAL STRENGTH

TRAINING
EN
VOEDING

1. Is het mogelijk om af en toe een duo of pt training te volgen?
Ja. Dit kan door mij een berichtje te sturen en zo een training in te plannen. Je kunt ook worden gevoegd aan de ”invallers” Whatsapp groep van Total Strength. In deze app plaats ik een berichtje wanneer er een pt of een duo les uitvalt. Je kunt zelf bepalen of je komt trainen. Wil je hier gebruik van maken? Stuur mij dan een Whatsapp berichtje.

2. Ik wil een vriend(in) meenemen voor een proef training, kan dit?
Leuk! je krijgt van ons gratis trainingen ter bedankje.  Hoe je dit moet doen vind je op de volgende pagina (klik)

3. Ik zou graag vaker willen komen trainen, kan ik bepaalde diensten combineren?
Ja. Alle diensten kunnen met elkaar worden gecombineerd en ook weer worden geannuleerd wanneer jij dat wilt.

4. Ik weet niet welke oefeningen ik moet doen om vooruitgang te boeken.
Gelukkig is iedere vorm van bewegen in ieder geval beter dan stilzitten! Maar wil je echt vooruitgang boeken dan zijn hier zijn twee opties voor.
Optie 1 :
In de Virtuagym app zijn voor iedereen gratis trainingsschema’s te vinden.
Wanneer je de Virtugaym app opent klik je op schema’s, vervolgens klik je rechts boven op het zoek icoontje en stel je je doel en trainingsniveau in.
Wanneer je een schema hebt geselecteerd kun je op een oefening klikken, vervolgens zal een 3d geanimeerde trainer de oefening voor doen.
Optie 2:
Een pt of duo pt les inplannen zodat je met al je vragen bij ons terecht kunt en wij je een zetje in de goede richting kunnen geven. Je kunt je ook opgeven voor de ”invallers” Whatsapp groep (zie vraag 1)

5. Ik weet niet wat ik moet eten / drinken om vooruitgang te boeken.
Hier zijn twee opties voor.
Optie 1: Gebruik maken van onze Vytal app. Deze app creëert iedere dag een nieuw voedingsschema voor je en je hebt de mogelijkheid om maaltijden om te wisselen. Meer over de Vytal app vind je op hier.
Optie 2: Een pt of duo pt les inplannen zodat je met al je vragen bij ons terecht kunt en wij je een zetje in de goede richting kunnen geven. Je kunt je ook opgeven voor de ”invallers” Whatsapp groep (zie vraag 1)

6. hoe selecteer ik een goed trainingsschema?
Het beste trainingsschema wat je kunt kiezen is een schema wat jij leuk vindt en voor 6 tot 12 weken kunt blijven volgen. Ook moet je rekening houden met je doelstelling en je trainingsniveau. Gelukkig hebben we 100+ schema’s voor je klaar staan in de Virtuagym app. Hoe je een schema selecteert zie je bij vraag 3

7. Ik begrijp een bepaald toestel niet.
Geen probleem! Wanneer je de vituagym app opent zie je een zogeheten ”tegel” staan met de titel: ”instructie video’s toestellen”. Wanneer je hier op klik word je doorverwezen naar onze YouTube pagina waar alle toestellen tot in detail worden besproken. (klik)
Ook kun je altijd één van onze trainers aanspreken en vragen om extra instructie.

9. Mijn vraag staat er niet tussen.
Staat je vraag ook niet tussen deze hoofstukken? Mail dan je vraag naar totalstrength@outlook.com