Afvallen en suiker. Waarom is suiker zo verslavend?

Waarom is suiker zó verslavend?

Jong/oud, man/vrouw , dik/dun, het maakt niets uit! gigantisch veel mensen houden van suiker en zijn hier verslaafd aan.
Dat we verslaafd zijn aan suiker is logisch, je lichaam vraagt om energie en wilt dit zo snel mogelijk tot zich krijgen. een bron die snel energie kan leveren is suiker.
In deze video ga ik dieper in waarom suiker zo verslavend is en hoe makkelijk het voor ons is om suiker te consumeren. ik hoop dat deze video je de ogen opent….

Meer blogs

Total Strength breidt uit en wordt de grootste sportschool van Lekkerkerk

Total Strength sluit zijn deuren vanaf 1 mei 2021 om flink te gaan verbouwen. Als alles volgens planning gaat gaan we weer open op 10 mei 2021.

Lees meer >

Direct 5 kg meer squatten met deze tip

Herken je dat? Dat je een oefening start en halverwege denkt: man! Wat is dit zwaar… daar heb ik me even op verkeken. Vervolgens start je je 2de setje en voelt de oefening ineens niet meer zo zwaar. hoe kan...

Lees meer >

2017-2020….

Je zoekt motivatie? hier komt het. Ik krijg zo vaak te horen: Ja maar Rémon voor jou is het anders, jij kan even ”makkelijk” afvallen. Ja maar Rémon, jij start voor jezelf en omdat je passie hebt lukt het toch...

Lees meer >