Afvallen en suiker. Waarom is suiker zo verslavend?

Waarom is suiker zรณ verslavend?

Jong/oud, man/vrouw , dik/dun, het maakt niets uit! gigantisch veel mensen houden van suiker en zijn hier verslaafd aan.
Dat we verslaafd zijn aan suiker is logisch, je lichaam vraagt om energie en wilt dit zo snel mogelijk tot zich krijgen. een bron die snel energie kan leveren is suiker.
In deze video ga ik dieper in waarom suiker zo verslavend is en hoe makkelijk het voor ons is om suiker te consumeren. ik hoop dat deze video je de ogen opentโ€ฆ.

Meer blogs

Nieuw! BBB les

Eindelijk is het zo ver, Total Strength gaat een BBB les introduceren! Wat staat voor: Bier Barbecue Barbells ๐™’๐™–๐™ฉ ๐™œ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™™๐™ค๐™š๐™ฃ? Op zaterdag 31 juli gaan we een heerlijke bier proeverij organiseren We starten eerst met de typische strong(wo)man...

Lees meer >

๐—š๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฝ ๐—ท๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜€! (exta pt plekken)

Vanaf 1 september verruimen wij onze openingstijden. We gaan vanaf dan, iedere dinsdag en donderdag van 7:00 tot 12:00 open. Hierdoor zijn we iedere doordeweekse dag minimaal vanaf 7:00 geopend En doordat we extra geopend zijn zullen er ook een...

Lees meer >

Total Strength breidt uit en wordt de grootste sportschool van Lekkerkerk

Total Strength sluit zijn deuren vanaf 1 mei 2021 om flink te gaan verbouwen. Als alles volgens planning gaat gaan we weer open op 10 mei 2021.

Lees meer >