Last van je rug tijdens leg raises

Krijg jij wel eens last van je rug tijdens het uitvoeren van leg raises?  Dit is ten eerste makkelijk te voorkomen maar dit zegt meer over je eigen lichaam dan je denkt, het kan namelijk zomaar zijn dat je benen niet goed communiceren met je core. Dit klinkt wat vaag maar in de video leg ik aan de hand van foto’s en video uit hoe dit komt en wat ik hiermee bedoel.
Ook vertel ik hoe je leg raises goed en veilig uitvoert en als laatst ga ik je ook vertellen waarom bij sommige mensen hun bekken kantelen en wat je hier aan kunt doen.

Meer blogs

Total Strength breidt uit en wordt de grootste sportschool van Lekkerkerk

Total Strength sluit zijn deuren vanaf 1 mei 2021 om flink te gaan verbouwen. Als alles volgens planning gaat gaan we weer open op 10 mei 2021.

Lees meer >

Direct 5 kg meer squatten met deze tip

Herken je dat? Dat je een oefening start en halverwege denkt: man! Wat is dit zwaar… daar heb ik me even op verkeken. Vervolgens start je je 2de setje en voelt de oefening ineens niet meer zo zwaar. hoe kan...

Lees meer >

2017-2020….

Je zoekt motivatie? hier komt het. Ik krijg zo vaak te horen: Ja maar Rémon voor jou is het anders, jij kan even ”makkelijk” afvallen. Ja maar Rémon, jij start voor jezelf en omdat je passie hebt lukt het toch...

Lees meer >