Last van je rug tijdens leg raises

Krijg jij wel eens last van je rug tijdens het uitvoeren van leg raises?  Dit is ten eerste makkelijk te voorkomen maar dit zegt meer over je eigen lichaam dan je denkt, het kan namelijk zomaar zijn dat je benen niet goed communiceren met je core. Dit klinkt wat vaag maar in de video leg ik aan de hand van foto’s en video uit hoe dit komt en wat ik hiermee bedoel.
Ook vertel ik hoe je leg raises goed en veilig uitvoert en als laatst ga ik je ook vertellen waarom bij sommige mensen hun bekken kantelen en wat je hier aan kunt doen.

Meer blogs

Nieuw! BBB les

Eindelijk is het zo ver, Total Strength gaat een BBB les introduceren! Wat staat voor: Bier Barbecue Barbells 𝙒𝙖𝙩 𝙜𝙖𝙖𝙣 𝙬𝙚 𝙙𝙤𝙚𝙣? Op zaterdag 31 juli gaan we een heerlijke bier proeverij organiseren We starten eerst met de typische strong(wo)man...

Lees meer >

𝗚𝗿𝗶𝗷𝗽 𝗷𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀! (exta pt plekken)

Vanaf 1 september verruimen wij onze openingstijden. We gaan vanaf dan, iedere dinsdag en donderdag van 7:00 tot 12:00 open. Hierdoor zijn we iedere doordeweekse dag minimaal vanaf 7:00 geopend En doordat we extra geopend zijn zullen er ook een...

Lees meer >

Total Strength breidt uit en wordt de grootste sportschool van Lekkerkerk

Total Strength sluit zijn deuren vanaf 1 mei 2021 om flink te gaan verbouwen. Als alles volgens planning gaat gaan we weer open op 10 mei 2021.

Lees meer >